Ο Κώστας Μανωλάς άστραψε και βρόντηξε μέσω Instagram.

«Τέρμα τα ψέματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα στον προσωπικό του λογαριασμό, αναρτώντας παράλληλα «φωτογραφία» ενός δημοσιεύματος που ανέφερε ότι αρνήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του με την παρουσία ρήτρας μόνο για ομάδες εκτός Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω δημοσίευμα έκανε έξω φρενών τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και γι’ αυτόν τον λόγο εξερράγη, την ώρα που οι φήμες συνεχίζονται σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και το μέλλον του και οι ομάδες εξακολουθούν να σχηματίζουν ουρά για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, όπως σημειώνει δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», σχεδόν ποτέ δεν μίλησε για το συμβόλαιό του, με τον μάνατζέρ του να δηλώνει πριν από δύο ημέρες πως «…τον Ιούνιο όλα μπορούν να συμβούν».

Ο Μανωλάς, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα, είναι από τους παίκτες που κερδίζουν τα λιγότερα στη Ρόμα, καθώς οι αποδοχές του συν τα πριμ «αγγίζουν» τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρόμα, η οποία ζητεί τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, θα ήθελε σίγουρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης