Στην αποκάλυψη ότι ο Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε μία πρόταση που του είχε γίνει ύψους 100 εκατ. δολαρίων για μία εμφάνιση μόλις δύο ωρών προχώρησε ο επί σειρά ετών μάνατζερ του «Air», Ντέιβιντ Φοκ.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν οι Χόρνετς ήταν σε μία περιοδεία στην Ασία, αρχικά μία γυναίκα είχε κάνει πρόταση στον θρύλο του ΝΒΑ να παραστεί σε ένα τουρνουά γκολφ για μία ημέρα, έναντι 7 εκατ. δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ακολούθησε και ένα ακόμη πιο βαρύ «όχι» του MJ, καθώς στη συνέχεια ήρθε… εννιαψήφια πρόταση, η οποία είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη!

«Πριν από τρία χρόνια του είχα πάει μία πρόταση ύψους 100 εκατ. δολαρίων. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δώσει τα δικαιώματα του ονόματός του για χρήση και να κάνει μία εμφάνιση δύο ωρών, για να ανακοινώσει τη συμφωνία. Αλλά, την απέρριψε. Ο Θεός να τον ευλογεί», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του MJ, Ντέιβιντ Φοκ, προσθέτοντας:

«Είναι τόσο επιτυχημένος και αυτό του δίνει την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει και όπως θέλει ή να μην κάνει τίποτα που δεν θέλει. Πραγματικά, τον θαυμάζω. Είναι εξαιρετικά επιλεκτικός αναφορικά με το τι θέλει να κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης