Με άδεια τα χέρια θα επιστρέψει η Γιουβέντους από το Ισραήλ, καθώς σε έναν κομβικό αγώνα, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 από την Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και έφερε την υπογραφή του Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Με αυτήν τη σπουδαία νίκη της η Μακάμπι μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, άσχετα με το τι θα γίνει αργότερα (22:00) στο ντέρμπι κορυφής του 8ου γκρουπ, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 3 βαθμούς έχουν, πλέον, οι δύο ομάδες, που περιμένουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Παρίσι, για να βγάλουν… τα κομπιουτεράκια.

Πρώτη απώλεια για τη Σίτι

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο εφετινό Champions League, μένοντας στο 0-0 με την Κοπεγχάγη στο «Πάρκεν».

Πάντως με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Γκουαρντιόλα «κλείδωσε» την παρουσία της στους «32» του Champions League.

 

 

Πλέον, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και στη Σεβίλλη, θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα διεκδικήσει την πρωτιά με τη Σίτι.

Στο 11΄ δεν μέτρησε το γκολ του Ρόντρι (το VAR… είδε χέρι πριν σκοράρει ο Ισπανός), στο 25΄ ο Μαχρέζ νικήθηκε από τον Γκραμπαρά στο πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ στο 30΄ οι «Πολίτες» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σέρχιο Γκόμεθ (πάλι μέσω του VAR φάνηκε το φάουλ που έκανε ο Ισπανός).
 

Μακάμπι Χάιφα-Γιουβέντους 2-0 

Γκολ: 7′, 42′ Ατζίλι (Μακάμπι)

 

 

Κίτρινες: Κορνού (Μακάμπι), Μακένι (Γιουβέντους), Λοκατέλι (Γιουβέντους)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 12′ Σερί (Γιουβέντους)

 

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (71′ Μεναχέμ), Λαβί, Μουχαμάντ, Σερί, Ατζίλι (66′ Σεκ), Πιερό, Νταβίντ (72′ Φανί)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντανίλο (68′ Κεν), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Σάντρο (74′ Σοουλέ), Κουαδράδο, Παρέδες (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, Μακένι (46′ Κόστιτς), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Γκολ: 

Κίτρινες: Γένσεν (Κοπεγχάγη)

Κόκκινες: 30′ Γκόμεθ (Σίτι)

 

Δοκάρια: 

Χαμένο πέναλτι για τη Σίτι με τον Μαχρέζ (25′)

 

 

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Λουντ, Κοτσολάβα (80′ Ντικς), Μπόλεσεν, Γέλερτ, Στάμενιτς, Λεράγκερ, Κρίστιανσεν, Κλάεσον, Χάραλντσον (59′ Γιόχανσον), Νταραμί

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ακάντζι, Λαπόρτ, Γκόμεθ, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (77′  Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ, Άλβαρες, Γκρίλις (77′ Φόντεν)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης