Ο αρχηγός της Πάρμα, Αλεσάντρο Λουκαρέλι δήλωσε σήμερα ότι οι παίκτες της ομάδας είναι προετοιμασμένοι να καλύψουν με δικά τους έξοδα το ταξίδι στη Γένοβα για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τζένοα, εάν ο σύλλογος δεν μπορεί να ναυλώσει ένα λεωφορείο.

Ο 37χρονος αμυντικός δήλωσε ότι αισθάνθηκε άσχημα για την αναβολή του χθεσινού εντός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε, αφού οι «τζαλομπλού» αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσαν να καταβάλουν τα έξοδα για το προσωπικό ασφαλείας του «Ένιο Ταρντίνι» ή την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πάρμα είναι τελευταία στην κατάταξη της Serie A με δέκα βαθμούς, οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο και ο σύλλογος, ο οποίος έχει αλλάξει… χέρια δύο φορές μέσα σε δύο μήνες, κινδυνεύει να μην τελειώσει τη σεζόν.

«Είναι σαν να βρισκόμαστε μέσα σε μια ταινία. Έχουμε δει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, με τέσσερις διαφορετικούς προέδρους αυτή τη σεζόν» δήλωσε ο πολύπειρος άσος στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Anch’io” και συνέχισε: «Όταν δεν παίξαμε χθες, αυτό μου άφησε ένα πολύ κακό αίσθημα.

Ήταν μια Κυριακή με μια πικρή γεύση. Σήμερα αρχίζουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Τζένοα και, αν δεν υπάρχει ένα λεωφορείο, θα πάρουμε πέντε ή έξι αυτοκίνητα μαζί και θα ταξιδέψουμε με αυτά. Είμαστε προετοιμασμένοι να πληρώσουμε εμείς οι ίδιοι για το ταξίδι. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, αλλά θέλουμε να αισθανόμαστε προστατευμένοι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για την Πάρμα και όχι απλά για να διατηρείται η τάξη στο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουκαρέλι, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Πάρμα το 2008 και μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές με τους «σταυροφόρους», πρόσθεσε ότι «θα ήμουν προετοιμασμένος να αγωνιστώ στη Serie D για την Πάρμα, εάν αυτό ήταν αναγκαίο» και κατέληξε:

«Μετά από επτά χρόνια, αισθάνομαι ότι αυτή η φανέλα είναι δική μου και είμαι διαθέσιμος να αγωνιστώ γι’ αυτό το σύλλογο σε οποιαδήποτε κατηγορία».

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, εξέφρασε την άποψη ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι της Serie A πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν την Πάρμα, «προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να τελειώσει τη σεζόν 2014/15 εντός αγωνιστικού χώρου».

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορο στην ηρεμία, τον επαγγελματισμό και την ωριμότητα, με την οποία οι παίκτες της Πάρμα έχουν αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση» τονίζει σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της «Σαμπ» και προσθέτει: «Συγχαίρω τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην Πάρμα. Τους θεωρώ ήρωες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης