Μεγάλα παιχνίδια ανέδειξε η κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League, που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας, με το ζευγάρι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Η κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, ενώ η Λίβερπουλ κληρώθηκε με τη Λειψία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, αρκετά αμφίρροπο μοιάζει το… αντάμωμα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Τέλος θεωρητικά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχουν οι Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ και Γιουβέντους, οι οποίες κληρώθηκαν με τις Γκλάντμπαχ, Αταλάντα και Πόρτο αντίστοιχα.

Tα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι

Λάτσιο-Μπάγερν Μονάχου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Λειψία-Λίβερπουλ

Πόρτο-Γιουβέντους

Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης

Tα πρώτα ματς της φάσης των «16» (στις έδρες των ομάδων που ήταν δεύτερες στους ομίλους τους) θα διεξαχθούν 16, 17, 23 και 24 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 9, 10, 16 και 17 Μαρτίου 2021.

Προημιτελικά: Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Μαρτίου. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 6 και 7 Απριλίου, οι ρεβάνς 13 και 14 του ίδιου μήνα.

Ημιτελικά: Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Μαρτίου. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 27 και 28 Απριλίου, οι ρεβάνς 4 και 5 Μαΐου.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στις 29 Μαΐου 2021 στην Κωνσταντινούπολη και στο «Atatürk Olympic Stadium», που ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον τελικό της σεζόν 2019/20.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης