Δύο μήνες αφότου τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Χάρβεϊ Μπαρνς θα περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος μέσος της Λέστερ είχε υποστεί ρήξη επιγονατιδικού χόνδρου στον αγώνα της 28ης Φεβρουαρίου με την Άρσεναλ και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση και πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα, όμως, δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και ο Μπαρνς θα χειρουργηθεί ξανά. “Το πλάνο είναι να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας περιόδου” δήλωσε ο τεχνικός των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Μπαρνς είχε φέτος 13 γκολ σε 35 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη Λέστερ, που μάχεται να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της Premier League και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο 23χρονος μέσος έκανε τον περασμένο Οκτώβριο το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, σε φιλικό με τη Ουαλία, αλλά ο τραυματισμός θα τον εμποδίσει να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή των «τριών λιονταριών» για το EURO 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης