Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό Laver Cup η ομάδα της Ευρώπης, καθώς επιβλήθηκε με 14-1 της ομάδας του κόσμου και έκανε το «4 στα 4» στη διοργάνωση.

Οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ δεν άφησαν τους Ράιλι Οπέλκα και Ντένις Σαποβάλοφ να μειώσουν σε 9-4, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για μία επική ανατροπή και μετά από 96 λεπτά αγώνα, και επικρατώντας με 6-2, 6-7(4), «κλείδωσαν» και μαθηματικά τον τίτλο για τους «μπλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, οι τρεις αναμετρήσεις στο μονό, που έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής, δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι Ευρωπαίοι σήκωσαν ήδη το τρόπαιο στο TD Garden της Βοστώνης.

Παρά την απουσία του Big-3, η Team Europe αποδείχθηκε πολύ δυνατή και με μοναδική παραφωνία την ήττα των Ζβέρεφ/Μπερετίνι από τους Ίσνερ/Σαποβάλοφ, έφτασε στο «Four-Peat».

Οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι, Κάσπερ Ρουντ και Φελισιάνο Λόπεζ είναι λοιπόν, οι φετινοί πρωταθλητές στο τουρνουά επίδειξης προς τιμήν του θρυλικού Ροντ Λέιβερ.

Πηγή: tennis24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης