Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα η άρνηση της διοίκησης των «μπλαουγκράνα» να αποζημιώσει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας τους.

Αντ’αυτού η διοίκηση του Μπαρτομέου αναζητά άλλους τρόπους για να επιβραβεύσει τη στήριξη των οπαδών του συλλόγου, με τη δυσαρέσκεια όμως να παραμένει μεγάλη στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το συγκεκριμένα θέμα τοποθετήθηκε ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος ήταν πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας από το 2003 έως το 2010, και φιλοδοξεί το 2021 να επιστρέψει στην ηγεσία της Μπαρτσελόνα, επικρίνοντας τη νυν διοίκηση των Καταλανών.

«Η διοίκηση πρέπει να κάνει το σωστό. Να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας ή να τους μειώσει το ποσό, που πρέπει να δώσουν για την επόμενη σεζόν, όπως έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να απογοητεύσει τους φιλάθλους της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης