Την απόφαση να βάλει τέλος στη λαμπρή του καριέρα έλαβε ο Γουέσλι Σνάιντερ.

Ο σπουδαίος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, σε ηλικία 35 ετών, αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση και να αναλάβει διοικητικό πόστο στην Ουτρέχτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 20 χρόνια στα γήπεδα ο έμπειρος άσος θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», έχοντας περάσει από σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Άγιαξ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, ενώ ακόμη αγωνίστηκε με τις Γαλατασαράι, Νις και τελευταία την Αλ Γκαράφα.

Ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλο στην Εθνική Ολλανδίας θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση της Ουτρέχτης, στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε, χωρίς προς το παρόν να έχει ανακοινωθεί ο νέος ρόλος του.

Ο ίδιος, πάντως, όπως δήλωσε, αναμένει με αγωνία να αρχίσει να ασκεί τα νέα καθήκοντα του: «Άπαντες γνωρίζουν ότι τα συναισθήματά μου για την πόλη δεν περιγράφονται. Τώρα που σταμάτησα να αγωνίζομαι, θα ήθελα να έχω ένα όμορφο μέρος όπου θα μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Θα οργανώσω το γραφείο μου και θα δούμε τι θα συμβεί» είπε χαρακτηριστικά ο Σνάιντερ, ο οποίος μετρά 134 συμμετοχές με τους «οράνιε» με απολογισμό 31 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης