Η Σάουθαμπτον αποτελεί τη φετινή έκπληξη στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού μέχρι και πριν από τρεις εβδομάδες βρισκόταν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Τσέλσι.

Στη συνέχεια, όμως, οι τρεις διαδοχικές ήττες από τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έριξαν στην 5η θέση με 26 βαθμούς σε 15 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τα τελευταία συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο προπονητής των «αγίων», Ρόναλντ Κούμαν, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και την πεποίθηση πως θα επιστρέψουν γρήγορα στις νίκες.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Χάσαμε τρεις αγώνες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτές τις ήττες, αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο. Ειδικά απέναντι σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ παίξαμε πολύ καλά, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε μόνο μια φορά. Η διαφορά είναι ότι κάναμε πολλά λάθη. Δεν μας αρέσει να χάνουμε. Δεν σου δίνουν κάποιο βραβείο αν παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο».

Πάντως, ο 51χρονος προπονητής παραδέχθηκε ότι η θέση που έχει τώρα η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα είναι πιο λογική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί το ότι είμαστε πέμπτοι στο πρωτάθλημα να είναι πιο φυσιολογικό για μια ομάδα σαν την Σάουθαμπτον, αλλά θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πάντως, δεν είναι καλό να κοιτάζεις συνέχεια τον βαθμολογικό πίνακα. Γιατί; Γιατί πιστεύω στους παίκτες μου και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης