Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αρχιδιαιτητής της Super League 1, Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη «Daily Mail», με τον παλαίμαχο Άγγλο ρέφερι να εξομολογείται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο χρεώνει στον ίδιο την απόλυσή του από την Τσέλσι το 2015.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον άγριο, εντός γηπέδου, Ρόι Κιν: «Θυμάμαι μία φορά είχα δώσει κόρνερ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβγαλε κραυγή προς το μέρος μας, οπότε έδειξα άουτ. Ήταν κάτι που το έκανε μηχανικά αλλά ξέρετε κάτι; Έτσι ήταν.

Συνήθιζε να φωνάζει και να βγάζει κραυγές και μερικές φορές αναρωτιόσουν “τι συμβαίνει εδώ”. Ειδικά όταν ήμουν νεαρός διαιτητής, ίσως να ήμουν λίγο φοβισμένος, αλλά όσο περνούσε ο καιρός τον μάθαινα περισσότερο. Bλέπεις μία διαφορετική πλευρά από τον Ρόι Κιν ειδικά τώρα που εργάζεται ως τηλεσχολιαστής.

Όταν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ένας παίκτης που δεν μπορούσες ποτέ να εμπιστευτείς επειδή θα έκανε ένα τάκλιν και ως διαιτητής, αν έχανες τη φάση, ήσουν εσύ που θα έπαιρνες πάνω σου όλη την ευθύνη, και όχι ο Ρόι Κιν που έκανε το τάκλιν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: «Είχα σφυρίξει στο τελευταίο παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο στη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι, που ήταν μία εκτός έδρας ήττα στην Premier League με σκορ 2-1 από τη Λέστερ του Ρανιέρι.

Με κατηγορεί γιατί μετά από αυτή την ήττα απολύθηκε. Θα έλεγα όμως ότι έφταιγαν μάλλον τα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί. Είχε δουλέψει σκληρά μετά από τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχω συνδεθεί με την απόλυσή του από την Τσέλσι.

Όταν πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκεφτόταν το ίδιο πράγμα, ότι εγώ θα τον διώξω από την ομάδα του οπότε τα είχε μαζί μου. Γενικά, προπονητές όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την εποχή που ήταν στους πάγκους, σε βλέπουν ως τον καλύτερο διαιτητή στον κόσμο όταν σφυρίζεις τα παιχνίδια τους και έχουν νίκες.

Υπάρχει μόνο μία ομάδα που πραγματικά με μισούσε και αυτή ήταν η Γουίγκαν. Με εμένα διαιτητή δεν είχαν ούτε μία νίκη σε 13 παιχνίδια τους».

Για την επιθυμία του να χτυπήσει ένα ακόμα ποδοσφαιρικό τατουάζ στο σώμα του: «Θα ήθελα να χτυπήσω ένα τατουάζ με το τρόπαιο του κινεζικού Σούπερ Καπ. Υποτίθεται ότι θα γυρνούσα αλλά εξαιτίας του κορωνοϊού έληξε το συμβόλαιό μου. Έχω αφήσει πολλά ρούχα εκεί. Αναρωτιέμαι “θα μου τα στείλουν κάποια στιγμή πίσω’;

Δεν έχω άλλο χώρο στα μπράτσα μου για το τατουάζ οπότε ίσως θα πρέπει να το κάνω σε άλλο σημείο του σώματος. Θα σας αφήσω να μαντέψετε. Δεν θα είναι πάντως στα πόδια μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης