Η Πάφος ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία της με τον Μίτσελ Σαλγκάδο, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή της κυπριακής ομάδας.

Ο διάσημος παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης διαδέχεται στο συγκεκριμένο πόσο τον Στιβ Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 45χρονος πλέον Σαλγκάδο αγωνίστηκε για 10 χρόνια στους «μερένχες», συμπλήρωσε 251 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε και τέσσερα γκολ.

Πέρασε επίσης από Θέλτα, Σαλαμάνκα και Μπλάκμπερν. Συμμετείχε παράλληλα και σε 53 αγώνες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία σούπερ-καπ Ισπανίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα σούπερ-καπ Ευρώπης και ένα παγκόσμιο συλλόγων.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι επικεφαλής ποδοσφαίρου για την Πάφο. Κατανοώ ότι οι ιδιοκτήτες και οι φίλοι της ομάδας έχουν υψηλές προσδοκίες από τη θέση και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους εκπληρώσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι μου μέχρι σήμερα, μου έχει παρουσιάσει αρκετές ευκαιρίες που με έχουν προετοιμάσει για τη θέση αυτήν και ελπίζω να συνεισφέρω πολύτιμα στο μέλλον της ομάδας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σαλγκάδο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης