To ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στα τέλη του 2020 άφησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «FOX News» ο Μαρκ Κιούμπαν.

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, αρχικά, εξέφρασε την άποψη πως παρά τις τεράστιες «πληγές» στην αμερικανική οικονομία, η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο Κιούμπαν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα ηγηθεί μίας εθνικής… αποθεραπείας, παραδεχόμενος πως η περίπτωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, θα μπορούσε να βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδιά του.

Τόνισε, πάντως πως δεν αποτελεί μία σοβαρή σκέψη για τον ίδιο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα την χαρακτήριζε και «αδύνατη» με τη δεδομένη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.

«Ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν πριν έναν μήνα, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει γρήγορα και δραματικά. Δεν είναι και κάτι που το κυνηγάω αυτή τη στιγμή. Απλώς αφήνω ανοιχτό αυτό το παράθυρο μέχρι τον Νοέμβριο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αν και ήδη, σε κάποιες Πολιτείες, η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας έχει λήξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Κιούμπαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης