Στον τελικό του κυπέλλου Κύπρου προκρίθηκε η Ανόρθωση για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, καθώς νίκησε (και) στη ρεβάνς τον ΑΠΟΕΛ -αυτή τη φορά εκτός έδρας με 3-1- και προκρίθηκε θριαμβευτικά με συνολικό σκορ 4-1.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του αναφέροντας: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Δεν ήταν εύκολη η χρονιά. Αδικηθήκαμε πάρα πολλές φορές, αλλά πάλι καταφέραμε να είμαστε σε έναν τελικό μετά από τόσα χρόνια. Δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο στον τελικό. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό το νιώσαμε όταν παίξαμε μαζί τους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει Θεός και μας έκανε αυτό το δώρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Γεωργιανός τεχνικός επισήμανε: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζει δύο παιχνίδια τον ΑΠΟΕΛ. Σε αυτά τα δύο χρόνια κερδίσαμε τόσες φορές τον ΑΠΟΕΛ σε τόσα ματς και δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ζητούμενο. Είμαστε στον τελικό. Πριν τον τελικό έχουμε τα παιχνίδια των πλέι οφ και θα παίξουμε σε όλα με σοβαρότητα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης