Ο Αρτούρας Καρνισόβας έπιασε δουλειά στους Μπουλς, ως ο νέος αντιπρόεδρος των «Ταύρων» και προχώρησε σε δηλώσεις για τον ρόλο του στην ομάδα των έξι πρωταθλημάτων τη δεκαετία του 90′!

O παλαίμαχος Λιθουανός άσος εξήγησε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΝΒΑ πως στόχος του είναι να επαναφέρει την ομάδα του Σικάγο σε ανάλογες επιτυχίες με αυτές του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρνισόβας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε η δεύτερη πιο νεανική ομάδα της Λίγκας, με έναν εξαιρετικό κορμό νέων παικτών. Οι Μπουλς είχαν καλή παρουσία στο draft. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλουν να νικούν. Η δουλειά μου είναι να μας οδηγήσω εκεί. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό στο Ντένβερ και το ίδιο ισχύει και στο Σικάγο.

Θα χρειαστεί, λοιπόν να βελτιώσουμε τους παίκτες μας. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις τρόποι να “χτίσεις” το ρόστερ σου: μέσω του draft, μέσω της υπογραφής ελεύθερων παικτών και μέσω των ανταλλαγών. Νομίζω ότι το “χτίσιμο” μέσω του draft και η εξέλιξη των παικτών μας είναι το “κλειδί” για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης