Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Λεονάρντο Σπινατσόλα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Τούρκου (Φινλανδία) Λάσε Λαμπάινεν, υπό την επίβλεψη του Σακάρι Οράβα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος Ιταλός διεθνής αμυντικός της Ρόμα τραυματίστηκε κατά το δεύτερο ημίχρονο της νικηφόρας συνάντησης (2-1) με το Βέλγιο, για την προημιτελική φάση του Euro 2020.

Ο ίδιος ο παίκτης μετά την επιτυχημένη επέμβασή του δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου χαμογελάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου, συνοδευόμενη από αυτές τις λέξεις:

«Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστώ όλους που ήταν κοντά μου, ήσασταν πολλοί! Θα τα πούμε σύντομα !».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ στα γήπεδα θα γυρίσει σε τουλάχιστον έξι μήνες. Σε περίπτωση που η Ιταλία προκριθεί στον τελικό, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της Ρόμα: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στις 2 Ιουλίου στον αγώνα Βέλγιο-Ιταλία. Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Τούρκου από τον καθηγητή Λάσε Λεμπάινεν, παρουσία του ιατρού υπευθύνου του συλλόγου Μάσιμο Μανάρα, ήταν επιτυχής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης