Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει απόψε διά ζώσης (22.00) τον τελικό του Europa League, όπου η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι διοργανωτές της UEFA, του διεμήνυσαν ότι δεν μπορεί να ενσωματωθεί στη «φούσκα» του συλλόγου στο Γκντανσκ, δεδομένου ότι ανέρρωσε πρόσφατα απ’ τον Covid-19.

Σε ανακοίνωσή του το «κίτρινο υποβρύχιο» ανέφερε ότι ο Ρόιγκ είχε ταξιδέψει στην Πολωνία με ιδιωτικό τζετ έχοντας συμμορφωθεί πλήρως με το υγειονομικό πρωτόκολλο, όμως η UEFA ξεκαθάρισε πως δεν έχει περάσει ακόμη ο χρόνος που απαιτείται απ’ την ημέρα που κόλλησε κορωνοϊό, προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεδομένου ότι ήταν αδύνατο να μοιραστεί αυτήν την ιστορική στιγμή με την υπόλοιπη ομάδα, ο πρόεδρος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ισπανία» ανέφερε ο ισπανικός σύλλογος.

Ο δισεκατομμυριούχος Ρόιγκ, του οποίου η οικογένεια ίδρυσε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mercadona, έγινε πρόεδρος της Βιγιαρεάλ το 1997 και ήταν ο «αρχιτέκτονας» της ανόδου της σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης