Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά της θα πορευθεί για τουλάχιστον δύο μήνες η Γουέστ Χαμ, καθώς ο Λούκας Φαμπιάνσκι θα παραμείνει στα… πιτς το προαναφερθέν διάστημα, λόγω μυικού τραυματισμού στον γοφό.

Ο 34χρονος Πολωνός γκολκίπερ τραυματίστηκε στη διάρκεια του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ (2-2) και αντικαταστάθηκε στο 34ο λεπτό από τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, τον οποίο τα «σφυριά» είχαν αποκτήσει το Μάιο ως ελεύθερο, έκανε στο Μπόρνμουθ το ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φαμπιάνσκι είχε αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς στη Γουέστ Χαμ για τη σεζόν 2018-19 και είχε συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας και στους 38 αγώνες πρωταθλήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αναμένεται ο Ρομπέρτο να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα των Λονδρέζων, καθώς την τριάδα των τερματοφυλάκων της Γουέστ Χαμ συμπληρώνει ο Ντέιβιντ Μάρτιν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Μίλγουολ, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι με τα «σφυριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης