O Σέρχιο Γιουλ έγινε ο όγδοος παίκτης που μπήκε, μέσω ψηφοφορίας, στην All Decade Team της Euroleague, για το διάστημα 2010-20.

Ο Ισπανός διεθνής combo guard που φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έκτοτε δεν την έχει… βγάλει, δήλωσε υπερήφανος που έγραψε το όνομά του δίπλα σε αυτά των Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Γιώργου Πρίντεζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι στην ομάδα της δεκαετίας. Μαζί με τόσους μεγάλους παίκτες που είναι θρύλοι για τις ομάδες τους και καθόρισαν μία εποχή στη Euroleague,» δήλωσε ο Γιουλ στο βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για την ημέρα της ανακοίνωσης της επιλογής του ανάμεσα στους κορυφαίους από τους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους της διοργάνωσης.

Εν συνεχεία ο Ισπανός διεθνής πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη δουλειά που έχω κάνει. Πιστεύω πως δεν θα βρισκόμουν εδώ χωρίς όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Η χαρά της επιτυχίας του 2015, είναι αυτή που ξεχωρίζω, περισσότερο γιατί κατακτήσαμε τη Euroleague στη Μαδρίτη μπροστά στους φιλάθλους μας. Πάντα δουλεύεις για να φτάσεις στην επιτυχία και ο τρόπος που το κάναμε το 2015 κι η αλήθεια είναι ότι το συναίσθημα ήταν απίθανο.

Ο τίτλος του 2018 ήταν σημαντικός επειδή προερχόμουν από τραυματισμό χάνοντας σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Επέστρεψα την τελευταία στιγμή κι πρόσφερα -τη μικρή μου συνεισφορά- στο τέλος. Προσωπικά δυσκολεύτηκα, δούλεψα πολύ σκληρά εκείνη τη χρονιά για να προλάβω να επιστρέψω σε καλή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πραγματικά όμορφο συναίσθημα να κατακτάς δύο τίτλους Euroleague, να συμμετέχεις σε επτά φάιναλ φορ, τέσσερις τελικούς και να βρίσκεσαι στην κορυφή για πολλά χρόνια. Πετύχαμε πολλά με τη Ρεάλ την περασμένη δεκαετία, αλλά είναι κυρίως η φιλοδοξία κι οι υποχρεώσεις που προκύπτουν όταν φοράς αυτή τη φανέλα που σε διατηρούν στην κορυφή.

Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια που η σκληρή μου δουλειά ανταμείφθηκε και με τον τίτλο του MVP. Λίγοι παίκτες μπορούν να υπερηφανεύονται για κάτι ανάλογο. Τα ατομικά βραβεία έρχονται στο παρασκήνιο αφού προέχει η ομαδική επιτυχία. Από τότε που ο Πάμπλο Λάσο ήρθε στην ομάδα φτάσαμε σε τόσα φάιναλ φορ και κατακτήσαμε τίτλους. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης