Η Εθνική Γαλλίας δεν έχει νικήσει στους πέντε τελευταίους αγώνες της (σ.σ.: μετράει ισάριθμες ισοπαλίες), με τον αρχηγό της, Ούγκο Γιορίς να παραδέχεται ότι οι «μπλε» έχουν πλέον «θέμα» αυτοπεποίθησης, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό τους στη φάση των «16» του πρόσφατου Euro 2020.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θα φιλοξενήσει την Τρίτη (07/09) τη Φινλανδία σε ένα άκρως καθοριστικό παιχνίδι του 4ου ομίλου στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με τους Γάλλους να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, έναντι 5 των Σκανδιναβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε πως είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, στην οποία ίσως δεν βρισκόμασταν ακόμα πριν από τον αγώνα με την Ουκρανία το περασμένο Σάββατο (04/09). Αύριο (σ.σ. Τρίτη 08/09) έχουμε έναν αγώνα που έχει αποκτήσει πλέον ακόμη πιο σημαντικό χαρακτήρα. Πρέπει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας.

Κι όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα, εάν νικήσουμε» τόνισε ο Γιορίς σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (06/09) και πρόσθεσε:

«Είναι προφανές ότι δεν έχουμε πλέον την εμπιστοσύνη που είχαμε μέσα στο γήπεδο και κόντρα στην Ουκρανία, αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Ο αποκλεισμός στο Euro μας πλήγωσε πολύ. Όταν δεν περιμένεις ότι θα δεχθεί μία… γροθιά στο πρόσωπο, τότε αυτή πονάει ακόμη περισσότερο. Η αλλαγή δεν θα έρθει σε μία μέρα, αλλά αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να τα δώσουμε όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης