Παρελθόν αποτελεί για τη Λειψία ο Τζέσε Μαρς, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Ο Αμερικανός τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου μετά την ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνου, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον σύλλογο στην εφετινή Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Λειψία και ο προπονητής Τζέσε Μαρς συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Η απόφαση είναι το αποτέλεσμα μιας εις βάθος ανάλυσης και εντατικών συζητήσεων μετά τον αγώνα της Bundesliga με την Ουνιόν Βερολίνου», ανέφερε ο γερμανικός σύλλογος.

Ο βοηθός προπονητής άτσιμ Μπιερλόρτσερ θα αναλάβει καθήκοντα για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, σε μια διοργάνωση από την οποία έχει ήδη αποκλειστεί.

Ο πρώην διεθνής των ΗΠΑ, Μαρς ήταν ο πρώτος Αμερικανός που προπονούσε ομάδα στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν εύκολο για εμάς να χωρίσουμε, γιατί εκτιμώ πολύ τον Τζέσι ως άνθρωπο και ως προπονητή», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Λειψίας Όλιβερ Μίντζλαφ.

«Είναι κρίμα που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ελπίζαμε και αυτό το βήμα έχει πλέον καταστεί απαραίτητο. Δυστυχώς, η εξέλιξη που περιμέναμε και τα αποτελέσματα που απαιτούνται για να πετύχουμε τους στόχους μας για τη σεζόν δεν έχουν επιτευχθεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης