Ως τον κατάλληλο άνθρωπο, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της Σάλκε, χαρακτήρισε ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πέτερ Κνάμπελ, τον Δημήτρη Γραμμόζη.

Ο Έλληνας προπονητής, κατά την επίσημη παρουσίασή του στο Γκελζενκίρχεν, επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον τότε τεχνικό διευθυντή, Γιόχεν Σνάιντερ, και το φθινόπωρο, όταν τελικά οι “βασιλικοί μπλε” κατέληξαν στη λύση του Μάνουελ Μπάουμ για τον πάγκο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος τεχνικός είχε ακουστεί και μετά την απόλυση του Μπάουμ, όταν τελικά προτιμήθηκε ο Πασκάλ Γκρος, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος αστειευόμενος, «είναι σημαντικό να επιμένεις όταν είσαι σίγουρος για τη… νύφη. Μπορεί να χρειαστούν και τρεις ή και τέσσερις φορές».

Ο Γραμμόζης δήλωσε χαρούμενος που έκανε το βήμα παραπάνω, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζει το βαθμό δυσκολίας της αποστολής του. Η Σάλκε είναι από το ξεκίνημα της χρονιάς «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της Bundesliga και μοιάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού πιθανότατα αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα σωτηρίας για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν, που υποδέχεται την Παρασκευή (5/3) την προτελευταία Μάιντς. «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το σύνολο θα προσπαθήσει να αποδώσει τα μέγιστα την Παρασκευή”» δήλωσε ο Γραμμόζης, που ζήτησε ενέργεια και δύναμη από τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης