Μπορεί να δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και στις δύο αναμετρήσεις των μπαράζ με την Χαϊντενχάιμ, αλλά τελικά η Βέρντερ Βρέμης θ΄ αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

Νικητής δεν υπήρξε ούτε και στην αποψινή ρεβάνς στην έδρα της ομάδας της Τσβάιτελιγκα, μετά το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Βέζερσταντιον», ωστόσο, τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η Βέρντερ στο τελικό 2-2 της έδωσαν τη δυνατότητα να παραμείνει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ, αλλά αποκλείστηκαν! Κι αυτό διότι, το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Τουερκάουφ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Τσβάιτελιγκα δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ισοφάρισε στο 85΄ με τον Κλάιντινστ και προσπάθησε στα τελευταία φορά να φέρει τα πάνω κάτω.

Η άμυνά της έμεινε ακάλυπτη και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν στις καθυστερήσεις με τον Αουγκούστινσον (90΄+4), αλλά και πάλι στο 97΄ ο Κλάιντινστ, με πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αουτσάιντερ των μπαράζ αποδείχθηκε πάρα πολύ «σκληρό καρύδι» και στους δύο αγώνες με την σαφώς πιο έμπειρη Βέρντερ και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η Βέρντερ, που ήταν το μεγάλο φαβορί από την αρχή, κατάφερε έστω και με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου, ενώ η αντίπαλός της θ΄ αγωνίζεται και του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης