Ο κορωνοϊός, που εξαπλώνεται ταχύτατα ανά την υφήλιο και ειδικά στην Ευρώπη, έκανε την… εμφάνισή του και στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ένας παίκτης της Μετς βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς έχει έρθει σ΄ επαφή με ασθενή του Covid-19.

«Ένας παίκτης της Μετς, ο οποίος δεν έχει συμπτώματα αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε στενή επαφή με ένα άτομο που διαγνώστηκε με τον Covid-19. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη δημόσια υγεία, ο παίκτης αυτός τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις με προσοχή και επαγρύπνηση από τον γιατρό του συλλόγου, σε στενή συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ως προφύλαξη και μέχρι νεοτέρας, όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα υπάρξουν πλέον μεμονωμένες συνεντεύξεις παικτών.

»Η Μετς έχει ενημερώσει σχετικά τη διοργανώτρια αρχή και παραμένει στη διάθεση των υγειονομικών Αρχών στο πλαίσιο της διαχείρισης αυτής της κατάστασης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης