Την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Ισπανίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα θα καθοδηγήσει τους «φούριας ρόχας» στην τελική φάση του Euro 2020, αντικαθιστώντας τον Ρόμπερτ Μορένο, που ήταν βοηθός του και αναπλήρωσε το κενό του το διάστημα της απουσίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Ενρίκε είχε αποχωρήσει από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού τον περασμένο Μάρτιο λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας της κόρης του, η οποία δυστυχώς απεβίωσε τον Σεπτέμβριο.

«Είχαμε πει εξ’ αρχής πως επικεφαλής αυτού του πρότζεκτ είναι ο Λουίς Ενρίκε και η συνεργασία είναι μέχρι και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του Ρόμπερτ (Μορένο), αλλά είχαμε πει πως η πόρτα θα ήταν ανοιχτή στην επιστροφή του Λουίς Ενρίκε και αυτό κάναμε. Είναι ένας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό και τον εμπιστευόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης