Ο αποκλεισμός του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν η έκπληξη που επιφύλαξε ο Γκάρετ Σάουθγκεϊτ, ανακοινώνοντας την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα πρώτα προκριματικά ματς του Μουντιάλ 2022.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» εξήγησε στη συνέντευξη Τυπου ότι η απόφασή του οφείλεται στην αγωνιστική κατάσταση του αμυντικού της Λίβερπουλ, για τον οποίο είπε ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο των δύο προηγούμενων ετών. Επισήμανε, πάντως, ότι συνεχίζει να τον υπολογίζει για το μέλλον, υπενθυμίζοντας ότι στη θέση του δεξιού μπακ η εθνική Αγγλίας έχει μεγάλο βάθος, με την παρουσία των Κάιλ Γουόκερ και Κίεραν Τρίπιερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα πρόσωπα στην αποστολή των “τριών λιονταριών”, ενόψει των αγώνων με Σαν Μαρίνο (25/3), Αλβανία (28/3) και Πολωνία (31/3), είναι ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ, Σαμ Τζόνστον, που αντικαθιστά τον τραυματία Πίκφορντ, και ο επιθετικός της Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς, που προτιμήθηκε από τον Πάτρικ Μπάμφορντ της Λιντς.

Παράλληλα, επιστρέφουν στην εθνική οι Τζέσε Λίνγκαρντ, Τζον Στόουνς και Λιουκ Σόου, ενώ στον αντίποδα απουσιάζουν οι τραυματίες Τζέιντον Σάντσο, Τζακ Γκρίλις, Τζέιμς Μάντισον και Τάμι Εϊμπραχαμ.

Ο Σάουθγκεϊτ συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον 18χρονο μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο, Όμως, ο Άγγλος εκλέκτορας παραδέχθηκε ότι δύσκολα θα μπορέσει ο νεαρός άσος να ενσωματωθεί στην αποστολή, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στη Γερμανία, εξαιτίας των οποίων ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει επιστρέφοντας από την πατρίδα του να μπει σε καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης