Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους ιθύνοντες της Euroleague και τις 11 ομάδες, που έχουν εγγυημένα συμβόλαια, με επίκεντρο της συζήτησης να αποτελεί φυσικά το μέλλον της διοργάνωσης, η οποία έχει μπει στον «πάγο» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος ενώ τον Ολυμπιακό οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε, όπως προαναφέραμε, το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του Covid-19, με τις ομάδες να καταθέτουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

Κάποιες εξ’ αυτών ζήτησαν οριστική διακοπή, ενώ και ο εκπρόσωπος των παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ, εκτίμησε σε συνέντευξή του ότι μέρα με τη μέρα αυτή είναι η πιθανότερη εξέλιξη.

Πάντως από τη μεριά του ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου κατέστησε σαφές ότι πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα λοιπόν δεν ελήφθη κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον της διοργάνωσης, η οποία ως γνωστόν θα παραμείνει σίγουρα στον… πάγο μέχρι τις 11 Απριλίου.

 Ανάμεσα στις δύο πλευρές συμφωνήθηκε να υπάρξει επαναξιολόγηση όλων των συνθηκών, προκειμένου να αποφασιστεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης