Ο κορονοϊός «διείσδυσε» για τα καλά στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Σουηδίας, λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της στο EURO 2020 εναντίον της Ισπανίας, καθώς μετά τον Ντέγιαν Κολουσέφσκι, διαγνώστηκε θετικός και ο Ματίας Σβάνμπεργκ, όπως γνωστοποίησε η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την Τρίτη (08/06).

Μετά την αρχική ενημέρωση για τον Κολουσέφσκι, ο οποίος τέθηκε σε αυτό-απομόνωση στη Στοκχόλμη, το απόγευμα της Τρίτης η σουηδική ομοσπονδία αποκάλυψε πως και ο Ματίας Σβάνμπεργκ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από το δεύτερο κύκλο τεστ ανίχνευσης της Covid-19 και απομονώθηκε απ’ την υπόλοιπη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον τόνισε πως δεν θα καλέσει κάποιον αντικαταστάτη και θα περιμένει τον Κολουσέφσκι (αλλά πλέον και τον Σβάνμπεργκ) να είναι διαθέσιμοι μετά την πρεμιέρα με την Ισπανία στη Σεβίλη την προσεχή Δευτέρα (14/06).

«Είναι πολύ άσχημο το γεγονός ότι ο ιός «μπήκε» στο καμπ της ομάδας μας. Είναι αδύνατο ορισμένες φορές να… ξεφύγεις απ’ αυτό. Σίγουρα μας δημιουργεί ανησυχία, αλλά την ίδια στιγμή το διαχειριζόμαστε όπως πρέπει, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στους γιατρούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης