Στην Άστον Βίλα θα αγωνιστεί ο Άξελ Τουανζέμπε την αγωνιστική περίοδο 2021-22, με τη μορφή του δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι σύλλογοι της Premier League.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν ότι ο 23χρονος σέντερ μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουνάιτεντ, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023, ενώ περιλαμβάνει οψιόν επέκταση γι’ ακόμη ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουανζέμπε επιστρέφει στο «Βίλα Παρκ», καθώς μετρά ήδη δύο θητείες ως δανεικός στην Άστον Βίλα.

Τον Ιανουάριο του 2018 εντάχθηκε με εξάμηνο δανεισμό στους «χωριάτες», οι οποίοι αγωνίζονταν τότε στην Championship, ωστόσο, εξαιτίας ενός τραυματισμού, «έγραψε» μόλις πέντε συμμετοχές στην Άστον Βίλα, προτού επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ. Τη σεζόν 2018-19 ο Τουανζέμπε μετακόμισε εκ νέου στο Μπέρμιγχαμ και βοήθησε την Άστον Βίλα να επιστρέψει στην Premier League.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι μεγάλος θαυμαστής του Τουανζέμπε, αλλά παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ο Άγγλος αμυντικός θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός για να βρει χρόνο συμμετοχής, μετά τη συμφωνία του αγγλικού συλλόγου με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης