Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σαούλ Νίγκεθ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσε σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «ροχιμπλάνκος», ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, μέσος τόνισε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: «Για μένα σημαίνει πολλά το να φοράω αυτή τη φανέλα. Είμαι εδώ για 12 χρόνια και μου έχουν φερθεί πολύ καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έχουν φροντίσει από την πρώτη ημέρα. Είμαι ευγνώμων και πρέπει να δουλεύω στην προπόνηση, προκειμένου να παίρνω χρόνο συμμετοχής.

Για μένα, το να φοράω αυτή τη φανέλα και να αγωνίζομαι είναι το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει. Σκοπός μου είναι να δουλεύω πάντα για να προσπαθώ να παίζω, αλλά είναι ο προπονητής αυτός που αποφασίζει. Όνειρό μου είναι να παίζω σε όλα τα παιχνίδια και να είμαι στην Ατλέτικο για πολλά χρόνια».

Αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του, ο νεαρός άσος, ο οποίος φέτος καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα των Μαδριλένων, έχοντας 32 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, επισήμανε: «Έχω δουλέψει για την επέκταση και για να είμαι εδώ πολλά χρόνια. Γι’ αυτό δουλεύω από τότε που ήρθα στην Ατλέτικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να το κάνω και αυτό αντικατοπτρίζεται στην επέκταση. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον προπονητή (σ.σ. Ντιέγκο Σιμεόνε), ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω ντεμπούτο και μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση.

Μου μίλησε ειλικρινά την περυσινή σεζόν και μου είπε ότι δεν επρόκειτο να πάρω χρόνο συμμετοχής και με άφησε να φύγω, προκειμένου να βελτιωθώ ως παίκτης. Και αυτή τη σεζόν είδε ότι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου έδωσε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης