Η Αναντολού Εφές προηγείται με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague και αύριο (27/4, 20:00), οι δύο ομάδες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για τρίτη φορά.

Η σειρά μεταφέρεται στη Μαδρίτη για τα δύο επόμενα παιχνίδια, αν χρειαστεί πάντως 4ο, αφού η Εφές θα μπορούσε να «σκουπίσει» τη σειρά την Τρίτη απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για το αυριανό ματς στην ιστοσελίδα της Euroleague επισήμανε: «Στο τρίτο ματς της σειράς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, όπως κάναμε και στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Επιθετικά, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε έξυπνα τις επιλογές μας και να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Άλλη ατμόσφαιρα από αγώνα σε αγώνα στα πλέι οφ και κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα μίας “μάχης” υψηλού επιπέδου».

Από την πλευρά των παικτών της Εφές ο Σερτάκ Σανλί δήλωσε: «Διατηρήσαμε το πλεονέκτημα έδρας με τις νίκες μας στα δύο πρώτα παιχνίδια. Τώρα θα παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Η αντίπαλός μας είναι μία έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και παίξουμε όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη στη Μαδρίτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης