Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις της UEFA,  μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, αναφορικά με τo φετινό Champions League, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί με τη μορφή Final-8, με τον τελικό να διεξάγεται στη Λισαβόνα.

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», τονίζοντας ότι η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για να φιλοξενήσει την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» και το «Ντα Λουζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το διήμερο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια για τη φάση των «16».

Αυτό είναι τα εξής: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (3-0), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1). 

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, στις 12 Αυγούστου θα αρχίσουν επί πορτογαλικού εδάφους τα νοκ άουτ της προημιτελικής φάσης, τα οποία φυσικά θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάσει του συγκεκριμένου πλάνου ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου. 

Όσον αφορά στο Europa League, μοιάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει και σε αυτό Final-8 για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ, όπως έχει γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες, θεωρείται πιθανό η διοργάνωση να… μετακομίσει στη Γερμανία, καθώς εκεί υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν περισσότερα γήπεδα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης