Η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ βρίσκεται στη διαδικασία αναδιοργάνωσης της αγγλικής ομάδας και ένας από τους πρώτους στόχους, είναι η εύρεση νέου προπονητή, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της με τον Στιβ Μπρους.

Οι «ανθρακωρύχοι» δεν έχουν πλέον οικονομικό πρόβλημα, με την παρουσία των κεφαλαίων από τη Σαουδική Αραβία, και ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικοί υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Μπρους, είναι οι Πάουλο Φονσέκα, Φρανκ Λάμπαρντ και Λουσιέν Φαβρ, ενώ προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα καθήσει ο Γκρέιαμ Τζόουνς, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς του Σαββάτου στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα. Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι προπονητής σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Δούλεψα σκληρά για το καλό της ομάδας και φεύγω ξέροντας πως πάλεψα για τη Νιούκαστλ», τόνισε ο Μπρους στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Άγγλος τεχνικός, που καθόταν στον πάγκο των «καρακαξών» από το 2019, αποχώρησε, με την ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει πως η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης