Στο πρόσωπο του 34χρονου Γιόχαν Βίλαντ βρήκε η Μάλμε τον αντικαταστάτη κάτω από τα δοκάρια του Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Οι πρωταθλητές Σουηδίας απέκτησαν τον έμπειρο τερματοφύλακα από την Κοπεγχάγη, λίγες ώρες μετά τη νίκη-πρόκριση με 1-0 στον αγώνα ρεβάνς επί της Ζαλγκίρις Βίλνιους για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας έναν 16χρονο γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την παραχώρηση του Όλσεν στον «Δικέφαλο του Βορρά», η Μάλμε αναγκάστηκε να εμπιστευθεί τον νεαρό Μάρκο Γιόχανσον, όταν ο Ζλάταν Αζίνοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με την ομάδα από τη Λιθουανία.

Δεδομένου ότι ο Αζίνοβιτς αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, η απόκτηση του Σουηδού Βίλαντ από την Κοπεγχάγη για δύο χρόνια δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί σε καλύτερη χρονική στιγμή.

«Ο Γιόχαν είναι ένας πολύ έμπειρος και ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, ο οποίος θα συμβάλει πολύ χάρη στην ποιότητα και τη δουλειά του» δήλωσε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Πάτρικ Άντερσον, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βίλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης