Κάτοικος «Σαν Πάολο» είναι κι επίσημα πλέον ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νάπολι, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι όροι της συμφωνίας τους.

Ο 27χρονος μέσος ανήκε μέχρι πρότινος στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σουόνσι. Στους «παρτενοπέι» θα συνεργαστεί εκ νέου με έναν πρώην συμπαίκτη του στους «κύκνους», τον Ισπανό Μίτσου, ο οποίος εντάχθηκε πριν λίγο καιρό στο δυναμικό του ιταλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντε Γκουζμάν ήταν μέλος της εθνικής Ολλανδίας στο πρόσφατο Μουντιάλ και αγωνίστηκε σε τρία ματς, στην πορεία των «οράνιε» ως την τρίτη θέση του κόσμου.

Αποτελεί πραγματικό… σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών, αφού γεννήθηκε στον Καναδά, από Φιλιππινέζο πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, αλλά μεγάλωσε και έμαθε ποδόσφαιρο στην Ολλανδία (στις ακαδημίες της Φέγενορντ) και απέκτησε την ολλανδική υπηκοότητα.

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο αδελφός του, Τζούλιαν, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Ξάνθη, έχει την καναδική υπηκοότητα και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης