Άγνοια για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Άρσεναλ έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ  στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά δήλωσε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του διεθνούς Έλληνα αμυντικού μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, επισημαίνοντας ότι αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, τότε θα πρέπει να χτυπήσει την πόρτα των «τζιαλορόσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ρωτήστε τον Σαμπατίνι εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Κώστας είναι παίκτης της Ρόμα και όποιος τον θέλει θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα πρώτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του στη Serie A και προσωπικά περίμενα να τα πάει καλά.

Αν και είναι νεαρός ο Μανωλάς έχει συσσωρευμένη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στο Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ. Η Ρόμα πλήρωσε πολλά γι’ αυτόν και αυτό σημαίνει πως έχουν πολλές προσδοκίες από αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Μανωλά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης