Η Λέστερ ολοκλήρωσε την Παρασκευή (13/08) την απόκτηση του διεθνούς Δανού κεντρικού αμυντικού, Γιανίκ Βέστεργκααρντ από τη Σαουθάμπτον. Η διοίκηση των «αλεπούδων» δεν έδωσε λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το deal έκλεισε στα 17,6 εκατ. ευρώ (15 κατ. λίρες), για τον 29χρονο αμυντικό, ο οποίος είχε ενταχθεί στους «Άγιους» από την Γκλάντμπαχ πριν από τρία χρόνια.

Ο Βέστεργκααρντ θα αντικαταστήσει τον Γουέσλεϊ Φοφανά, ο οποίος έσπασε το πόδι του και θα επιστρέψει το 2022, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου. Η Λέστερ είναι ένα πολύ ξεχωριστό κλαμπ και τα έχει πάει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια. Το πρότζεκτ της ομάδας είναι πολύ, πολύ καλό και είναι μεγάλη υπόθεση για μένα το γεγονός ότι θα αποτελέσω μέλος αυτής της προσπάθειας.

Τα παιδιά στα αποδυτήρια με υποδέχθηκαν πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα,» τόνισε ο Δανός αμυντικός στις πρώτες δηλώσεις του μετά τις υπογραφές, με τον πρώην (πλέον) προπονητή του στη Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουτλ να τονίζει απ’ την πλευρά του: «Έχουμε καταφέρει να “μεγαλώσουμε” την ομάδα μας, με παίκτες που έχουν λαμπρό μέλλον και αποτελούν στόχο άλλων κλαμπ. Θα πρέπει, όμως να καλύψουμε γρήγορα το κενό του Γιανίκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης