Ο Ντικ Άντβοκαατ άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός σύλλογος.

Ο 67χρονος Ολλανδός είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της ομάδας, αφού πρώτα οδήγησε τις «μαύρες γάτες» στην παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις όπως επισήμανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος προπονητής «…έπειτα από πολλές συζητήσεις με τον (πρόεδρο του συλλόγου) Έλις (Σορτ) και τον (αθλητικό διευθυντή) Λι (Κόνγκερτον), με έπεισαν ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για το σύλλογο».

Εν συνεχεία ο Άντβοκαατ υπογράμμισε πως «ήταν σπουδαίο συναίσθημα να είμαι μέρος της Σάντερλαντ τους τελευταίους μήνες, η εμπειρία ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό και, αφού μίλησα με τον Λι, τον Έλις και, φυσικά, την οικογένειά μου, όλοι συμφωνούμε ότι είναι η σωστή απόφαση».

Από την πλευρά του, ο  πρόεδρος της Σάντερλαντ, Έλις Σορτ τόνισε: «Οι φίλαθλοι της Σάντερλαντ τον έβαλαν στις καρδιές τους και το ίδιο έκαναν και όλοι στο σύλλογο, επομένως είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται εδώ πιο μακροπρόθεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης