Γνωρίζετε τον Σίλας Κατόμπα Μβουμπά; Αν νομίζετε πως όχι κάνετε λάθος.

Κι αυτό γιατί αυτό είναι το πραγματικό όνομα του στράικερ της Στουτγκάρδης, Σίλας Γουαμανγκιτουκά, ο οποίος αποκάλυψε στην ομάδα του ότι το όνομά του και η ημερομηνία γέννησής του είναι διαφορετικά και ότι τα δεδομένα άλλαξαν πριν από χρόνια από έναν πρώην ατζέντη που είχε τα δικαιώματά του σε νεαρή ηλικία, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος την Τρίτη (8/06).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης εξήγησε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια σε καθεστώς φόβου, από τότε που έφυγε από την Δημοκρατία του Κονγκό σε ηλικία 17 ετών για να παίξει στη γαλλική ομάδα μικρότερης κατηγορίας, Αλέ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο βήμα για μένα ν΄ αποκαλύψω την ιστορία μου» αναφέρει ο παίκτης σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Στουτγκάρδη και συνεχίζει: «Μόνο μέσα από την υποστήριξη του νέου εκπροσώπου μου κατάφερα να τολμήσω αυτό».

Είπε ότι το κανονικό του όνομα ήταν Σίλας Κατόμπα Μβουμπά και η ημερομηνία γέννησής του ήταν κατά ένα χρόνο νωρίτερα, από το 1999 σε 1998, που τον κάνει 22 ετών και όχι 21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ακόμη ότι τα προσωπικά του δεδομένα άλλαξαν από έναν ατζέντη παικτών στο Βέλγιο, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο στον τραπεζικό του λογαριασμό και στην κατοχή του διαβατηρίου του.

Η Στουτγκάρδη γνωστοποίησε ότι υποστηρίζει πλήρως τον παίκτη και γνωρίζει όλα τα στοιχεία για τον μάνατζερ παικτών που βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το απίστευτο περισταστικό.

«Λάβαμε άμεσα μέτρα και ενημερώσαμε όλες τις αρμόδιες αρχές, μετά την εξομολόγηση του Σίλας», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης Τόμας Χιτσλσπέργκερ και πρόσθεσε: «Δημοσιοποιήσαμε την υπόθεση για να υπογραμμίσουμε πως προχωράμε με διαφανή τρόπο.»

Ο στράικερ εντάχθηκε στο γερμανικό σύλλογο το 2019 και πέτυχε 11 γκολ την σεζόν 2020/2021, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Bundesliga.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης