Το αυτογκόλ του Φουκς στο 57ο λεπτό και το γκολ του Ενκετιά στο 90ό, ήταν αρκετά για να χαρίσουν στην Άρσεναλ τη νίκη επί της Λέστερ με 2-0 στο «King Power Stadium», στο σημαντικότερο παιχνίδι του 3ου γύρου του αγγλικού League Cup.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει με… φόρα την εφετινή σεζόν και με πολύ σωστή τακτική προσέγγιση, έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των «αλεπούδων» παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υγιεινούς… περιπάτους έκαναν οι Τσέλσι και η Νιούκαστλ κόντρα σε Μπάρνσλεϊ και Μόρκαμπ αντίστοιχα. Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 6-0, παίρνοντας τα πρώτα γκολ απ’ τον Κάι Χάβερτς, την πιο «λαμπερή» καλοκαιρινή μεταγραφή τους (χατ-τρικ, με γκολ στο 28′, στο 55′ και στο 65′), ενώ οι «ανθρακωρύχοι» νίκησαν με ένα γκολ, παραπάνω (7-0) εκτός έδρας τη Μόρκαμπι (2 γκολ ο Ζοέλινγκτον, από ένα οι Αλμιρόν, Μέρφι, Χέιντεν, Λασέλ κι ένα αυτογκόλ του Λαβέλ).

Εύκολη εκτός έδρας νίκη με 5-2 σημείωσε και η φιλόδοξη Έβερτον επί της Φλιτγουντ, ενώ η Φούλαμ επικράτησε άνετα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 2-0.

Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου του League Cup Αγγλίας είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ Αναβλήθηκε

Νιούπορτ-Γουότφορντ 3-1

Γουέστ Μπρομ-Μπρέντφορντ 2-2 (4-5 στα πέναλτι)

Γουέστ Χαμ-Χαλ 5-1

Λούτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Φούλαμ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0

Μίλγουολ-Μπέρνλι 0-2

Πρέστον-Μπράιτον 0-2

Στόουκ Σίτι-Τζίλινγχαμ 1-0

Τσέλσι-Μπάρνσλεϊ 6-0

Φλίτγουντ-Έβερτον 2-5

Λέστερ-‘Αρσεναλ 0-2

Μόρκαμπι-Νιουκάστλ 0-7

Μπρίστολ Σίτι-‘Αστον Βίλα 24/9

Λίνκολν-Λίβερπουλ 24/9

Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 24/9

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης