Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ βρίσκεται στο Λονδίνο μόλις μερικούς μήνες, όμως έχει καταφέρει να πείσει τους πάντες για τις ικανότητές του. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πριν καν συμπληρώσει τα 17 είχε υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «μερένχες», ωστόσο με τη μορφή δανεισμού παρέμεινε αγωνιζόμενος σε κορυφαίο επίπεδο στη La Liga.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Όντεγκαρντ υπέγραψε στους «κανονιέρηδες» ως «δανεικός» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη αποτελεί βασικό στέλεχος στην 11άδα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Europa league. Μάλιστα, εκτός από τις οργανωτικές του ικανότητες, ο 22χρονος Νορβηγός αρχίζει να «βρίσκει δίχτυα» όπως έκανε στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό (3-1), αλλά και στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ (2-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», οι Λονδρέζοι έχουν ήδη αρχίσει τη διαδικασία για να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Όντεγκαρντ τουλάχιστον και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εάν όμως οι σχετικές διαπραγματεύσεις δεν «καρποφορήσουν», οι διοικούντες την Άρσεναλ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν προσφορά για την απόκτηση των δικαιωμάτων του νεαρού διεθνή (σ.σ. 25 συμμετοχές, ένα γκολ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης