Οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ, Σταν και Τζος Κρένκε, είναι αφοσιωμένοι στον σύλλογο του Λονδίνου και οι φίλαθλοι θα εκπλαγούν ευχάριστα, αν τους δοθεί η ευκαιρία να τους γνωρίσουν, όπως δήλωσε σήμερα ο Μικέλ Αρτέτα.

Οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ δήλωσαν χθες ότι δεν πωλούν κάποιο μερίδιο μετοχών και πως δεν έχουν λάβει και δεν θα συζητήσουν προσφορές, μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του Σουηδού δισεκατομμυριούχου, Ντάνιλ Εκ, διευθύνοντος συμβούλου της υπηρεσίας ροής μουσικής Spotify, που δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την αγγλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ αντιμετώπισαν την αγανάκτηση των οπαδών μετά την ανακοίνωση για συμμετοχή στην ευρωπαϊκή Super League.

«Δείχνουν δέσμευση και επιθυμία να οδηγήσουν την ομάδα όπου θέλουμε όλοι, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο» δήλωσε σήμερα η Μικέλ Άρτετα σε συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Europa League με την ισπανική Βιγιαρεάλ.

«Είπα από την αρχή ποια ήταν η αντίληψή μου σε όλες τις επικοινωνίες που έχω μαζί τους. Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και αφοσιωμένοι σε αυτό το έργο και θέλουν πραγματικά να ωθήσουν όλους να κάνουν αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Εάν αυτοί (οι οπαδοί) έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν, είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγούν. Οι παίκτες χρειάζονται τους φιλάθλους πλήρως αφοσιωμένους πίσω από την ομάδα και, τη στιγμή που θα τους έχουμε μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ισχύει» πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης