Κέρδη 1,3 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να μοιράσει απόψε το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τα οποία είναι ανοικτά στις περιοχές του επιπέδου επιτήρησης και λειτουργούν με αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής. Εναλλακτικά, η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή TZOΚΕΡ και θα ολοκληρωθεί στις 21:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς γίνεται η online κατάθεση δελτίου

Εάν επιθυμείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσετε online εγγραφή, ακολουθώντας απλά βήματα.

Από υπολογιστή,  πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» της επιλογής σας. Από κινητό τηλέφωνο ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android) και κάνετε την εγγραφή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του tzoker.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ζωντανά η κλήρωση στις 10 το βράδυ

Η αγωνία των παικτών του ΤΖΟΚΕΡ θα λάβει τέλος στις 10 το βράδυ, όταν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του παιχνιδιού. Η αποψινή κλήρωση, όπως και όλες οι κληρώσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr  και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης