Προτείνει ο Ba-bet-o…

Kαλησπέρα σας, αδέρφια… Πέρασε η χθεσινή μας πρόταση, που δεν ήταν άλλη από την επικράτηση της Γαλλίας στην «τιτανομαχία» με αντίπαλο τη Γερμανία, κι έτσι πληρωθήκαμε το ωραιότατο ποσοστό του 2.80.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε στα φρέσκα όμως… Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Φινλανδία-Ρωσία, Τουρκία-Ουαλία και Ιταλία-Ελβετία είναι τα ματς που έχει το μενού.

Οι Φινλανδοί στο πρώτο παιχνίδι με τη Δανία, το οποίο ως γνωστόν σημαδεύτηκε από την κατάρρευση του Έρικσεν, έκαναν την έκπληξη, εκμεταλλευόμενοι βέβαια και τη ψυχολογική καταρράκωση των Σκανδιναβών, οι οποίοι επέστρεψαν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο, λίγο μετά το σοκαριστικό συμβάν του συμπαίκτη τους.

Σήμερα αντιμετωπίζουν τη Ρωσια, η οποία «καίγεται» για το τρίποντο, προκειμένου να αφήσει πίσω της την ήττα της πρεμιέρας από το Βέλγιο και να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το παιχνίδι θα εμπιστευτούμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.93.

Με το… μαχαίρι στα δόντια θα αγωνιστεί επίσης και η Τουρκία, η οποία στο εναρκτήριο παιχνίδι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ηττήθηκε εύκολα από την Ιταλία.

Αντίπαλός της θα είναι η Ουαλία, που τσίμπησε βαθμό στην πρεμιέρα από την Ελβετία.

Και σε αυτό το ματς η πρότασή μας θα είναι τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Στο τρίτο ματς της ημέρας η Ιταλία θα μπει με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της και να «καθαρίσει» από απόψε την πρώτη θέση.

Πιστεύουμε ότι η «σκουάντρα ατζούρα» μπορει να πετύχει τον στόχο της απέναντι στους Ελβετούς, που πάντως θα παίξουν τα ρέστα τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη της ομάδας του Μαντσινι θα τη συνδυάσουμε με το OVER 1.5 goal στο ποσοστό του 2.18.

ΤΡΙΑΔΑ…

112. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1.93)

113. ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1.95)

114. ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1& ΟVER 1,5 ΓΚΟΛ (2.18)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.2

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης