ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ο δεύτερος γύρος των play off της Super League ξεκινάει την Κυριακή με δύο ντέρμπι. Στην Τούμπα (15:00) θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη (19:30) ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ (19:30). Το τρίτο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των play off, θα διεξαχθεί στην Τρίπολη (17:15), ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά δυνατά παιχνίδια έχει και το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Στην Αγγλία ξεχωρίζουν ο σημερινός αγώνας της Premier League, Άρσεναλ-Έβερτον (22:00) και ο αυριανός, Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (19:30) καθώς και ο τελικός του EFL Cup της Κυριακής Μάντσεστερ Σιτι-Τότεναμ (18:30).

Στη Serie A κλέβει την παράσταση το ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (21:45) στη Ρώμη.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για όλα τα παιχνίδια πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Οι αγώνες Άρσεναλ-Έβερτον, Γουέστ Χαμ-Τσέλσι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Λάτσιο-Μίλαν προσφέρονται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Και στα 3 παιχνίδια των play off της Super League, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης-Άρης, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, καθώς και στον αγώνα της Premier League, Άρσεναλ-Έβερτον προσφέρεται η «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και οι προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League και στους 3 αγώνες των play off  της Super League ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης- Άρης και Ολυμπιακός-ΑΕΚ προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης».

Για τους πιο δυνατούς αγώνες, από σήμερα έως τη Δευτέρα, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Ειδικά στοιχήματα για τα Βραβεία Ακαδημίας Κινηματογράφου

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ξεκινήσει η απονομή των Βραβείων Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα βραβεία καλύτερης ταινίας, α’ και β’ ανδρικού ρόλου, α’ και β’ γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου, πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, καλύτερης διεθνούς ταινίας, πρωτότυπου τραγουδιού, κοστουμιών, φωτογραφίας, μοντάζ, μακιγιάζ και κομμώσεων, πρωτότυπης μουσικής, σχεδιασμού παραγωγής, οπτικών εφέ, ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και ήχου. 

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης