Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, η οποία επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά τη χειμερινή διακοπή, δεσπόζει από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στην «Φολκσβάγκεν Αρένα», σε ένα παιχνίδι, όπου οι «λύκοι», οι οποίοι φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους πανίσχυρους Βαυαρούς.

Το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα βρίσκεται στο +11 και σίγουρα προβάλει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη φετινή σεζόν.

Εντούτοις στο σημερινό παιχνίδι θα κοντράρουμε την Μπάγερν, αφενός γιατί το άντρο των γηπεδούχων είναι ισχυρό (7 νίκες και 2 ισοπαλίες μετρούν σε 9 εντός έδρας ματς) και αφετέρου διότι το timing, δεδομένης της διακοπής, πιστεύουμε ότι δίνει περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ να αποσπάσει αποτέλεσμα από τη μεγάλη αντίπαλό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Μπάρι, η οποία «καίγεται» για τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φροζινόνε, ενώ θα κλείσουμε την τριάδα μας με τον άσο της Μπράγκα απέναντι στη Μορεϊρένσε.

TΡΙΑΔΑ…

118. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-Χ (5.25-4.00)
119. ΜΠΑΡΙ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1 (2.10)
123. ΜΠΡΑΓΚΑ-ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ 1 (1.50)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης