Με γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ, δύο λεπτά πριν από το τέλος της παράτασης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-2 την Νόργουιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την προσπάθειά της για να πάρει ένα από τα εισιτήρια του Champions League. Χρειάζεται τη νίκη στο αυριανό (22:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπράιτον για να πιάσει στην πέμπτη θέση την Γουλβς και να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την τέταρτη στη βαθμολογία Τσέλσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο αυριανό παιχνίδι της Premier League, Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Είναι πιθανό και η πέμπτη θέση της βαθμολογίας να οδηγήσει στο Champions League, σε περίπτωση που ισχύσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι.

Με 0% γκανιότα και τα σημερινά παιχνίδια σε Premier League και La Liga

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Premier League γίνονται αγώνες κάθε ημέρα και απόψε, στις 22:00, θα αναμετρηθούν η Κρίσταλ Πάλας και η Μπέρνλι, στην έδρα της πρώτης, το Selhurst Park. Ισόβαθμες είναι οι δύο ομάδες, με 42 πόντους. Δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.

Στη La Liga σήμερα (23:00) θα αναμετρηθούν η Χετάφε και η Σοσιεδάδ, σ’ ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Στόχος τους είναι η συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου.

Η Χετάφε βρίσκεται στην έκτη θέση με 49 βαθμούς και η Σοσιεδάδ στην έβδομη με 47. Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 ισοπαλίες και η φιλοξενούμενη από 3 ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στους σημερινούς αγώνες της Premier League και της La Liga, Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι και Χετάφε-Σοσιεδάδ, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης