Τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην τετράδα της Euroleague θα κυνηγήσει απόψε (21:05) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενάντια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με μια νίκη στο Τελ Αβίβ οι «πράσινοι» θα πιάσουν την ισραηλινή ομάδα στη βαθμολογία και θα αποκτήσουν προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε κι έχει ρεκόρ 9-5, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κέρδισε εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρώντας πλέον τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη ενάντια στην Κίμκι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι με ανεβασμένη ψυχολογία κυνηγώντας τη νίκη που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης στα playoff της διοργάνωσης.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών και «20 και Κάρφωσες»

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης