Προτείνει ο Ba-bet-o…

Καλησπέρα σας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άκρως χορταστικό ήταν το πρώτο «πιάτο» της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, καθώς σημειώθηκαν 33 γκολ.

Όσον αφορά στη δυάδα που είχαμε προτείνει δεν επαληθεύτηκε, ωστόσο, δεν απογοητευόμαστε. Χάθηκε  απλά μία μάχη και όχι ο πόλεμος.

Πάμε στα φρέσκα όμως. Η Ίντερ υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν και αν νικήσει προκρίνεται και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ματς η επιλογή μας είναι να σκοράρουν οι «νερατζούρι» και στα δύο ημίχρονα.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Λίβερπουλ. Ο «Αίαντας» θέλει τη νίκη για να παραμείνει, έστω και θεωρητικά, στο κόλπο της πρόκρισης.

Στον αντίποδα η Λίβερπουλ με εννέα βαθμούς αν δεν ηττηθεί απόψε εξασφαλίζει την πρόκρισή της στους «16». Οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και σε αυτό το ματς θα πάμε με το combo «G/G+Over», το οποίο συναντάμε σε απόδοση 1.70.

Θα κλείσουμε την τριάδα μας με έναν άσο. Αυτόν της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» θα υποδεχτούν τη Λεβερκούζεν στο «Μετροπολιτάνο», με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, μίνιμουμ στο Europa League και για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League, την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Η ομάδα του Σιμεόνε δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες στη La Liga και φρονούμε ότι σε αυτό το κρίσιμο ματς θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το πολύτιμο τρίποντο.

Παράλληλα με την τριάδα μας θα ρίξουμε και κάτι ψιλά και σε ένα fun bet, που περιλαμβάνει δύο σημεία. Το πρώτο είναι να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο στόπερ της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι για να την εκτίσει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Μόναχο και να είναι «καθαρός» στα νοκ άουτ και το δεύτερο είναι το να σκοράρει ο δαιμόνιος Κβαρατσκέλια της Νάπολι απέναντι στη Ρέιντζερς.

Τριάδα…

702. Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν Nα σκοράρει η Ίντερ και στα δύο ημίχρονα (1.65)

711. Άγιαξ-Λίβερπουλ Goal-Goal & Over (1.70)

715. Ατλέτικο Μαδρίτης- Λεβερκούζεν 1 (1.65)

Fun Bet…

Νάπολι-Ρέιντζερς: Κβαρατσκέλια Anytime Scorer (2.15)

Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν: Να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Μπαστόνι (4.00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης