Κέρδη για πολλούς νικητές στο ΣΚΟΡ 6, έναν εντυπωσιακό τερματισμό από τον τριετή καθαρόαιμο ΛΟΠΑΣ στη σημαντικότερη κούρσα της ημέρας και ένα one man show από τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, περιλάμβανε η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Αυγούστου, στο Markopoulo Park.

Στην 6η ιπποδρομία που μαγνήτισε το ενδιαφέρον, ο νικητής ΛΟΠΑΣ, ιδιοκτησίας Λοΐζου Παντελίδη, ξεχώρισε ανάμεσα στους υπόλοιπους τριετείς καθαρόαιμους και άφησε υποσχέσεις για την κατάκτηση του Κριτηρίου Τριετών, στο πλαίσιο του Triple Crown. Η νίκη του πιστώνεται, επίσης, στον προπονητή Ιγνάτιο Θεολόγου και τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, ο οποίος πέτυχε τέσσερις πρωτιές και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καρέ νικών για τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή

Δείτε το βίντεο με την 6η ιπποδρομία:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η τετραπλή επιτυχία του Μάριου Χριστοφή

 

Εκτός από την επικράτησή του στην 6η ιπποδρομία με τον ίππο ΛΟΠΑΣ, ο Μάριος Χριστοφής τερμάτισε πρώτος στην 3η ιπποδρομία με τον ίππο ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ (ιδιοκτησίας Μιχάλη Αεροπόρου, με προπονητή τον Άδωνι Κρητικό), στην 4η ιπποδρομία με τον ΤΑΟΥΑΛΗΦ (ιδιοκτησίας Πανδώρας Ρούσου, με προπονητή τον Σπύρο Μαυρόπουλο) και στην 7η ιπποδρομία με τον ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ (ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola, με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους). Επιπλέον, σε δύο από τις συνολικά οκτώ ιπποδρομίες του προγράμματος, ο Μάριος Χριστοφής τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Δύο νίκες πανηγύρισε ο προπονητής Άδωνις Κρητικός. Εκτός  από τον ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ, ο ίππος ΑΜΠΙΕΝΤ, τον οποίο προπονεί, επικράτησε των αντιπάλων τους στη 2η ιπποδρομία. Τον ίππο ιδιοκτησίας Vasiliou Stables  οδήγησε στη νίκη ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς.

ΛΟΠΑΣ και Μάριος Χριστοφής οι νικητές της 6ης ιπποδρομίας

ΣΚΟΡ 6 με κέρδη για πολλούς νικητές

Στο στοιχηματικό σκέλος, και αυτή τη Δευτέρα υπήρξαν πολλοί νικητές στο ΣΚΟΡ 6, οι οποίοι μάντεψαν σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες. Έτσι, το δημοφιλές παιχνίδι ανέδειξε 26 νικητές, που κέρδισαν από 612 ευρώ ο καθένας.

ΑΜΠΙΕΝΤ και Γιώργος Μερσινιάς στη δεύτερη νίκη για τον προπονητή Άδωνι Κρητικό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης